O NOUĂ LOCAȚIE!

LA 10 ANI, CINCI LUNI DE HAR FELURIT

Fără mari eforturi ne amintim de planurile pe care le aveam în vederea ieșirii dintre ziduri, cu dorința de a ne îndeplini mandatul primit din partea Domnului Hristos.

Aveam un plan, stabilisem data, ora și locul, pregătisem evenimentul împreună cu invitații, începusem promovarea pe internet și ne pregăteam să lipim afișe.

Numai că un telefon al primarului municipiului a demontat totul. Ne-a anunțat setul de restricții în perioada ce urma. A venit pandemia cu restricțiile, cu izolarea, cu starea de urgență și totul s-a stins în dosul anunțului deranjant: “STAȚI ÎN CASĂ!”

Când această tristă perioadă s-a încheiat, ni s-a spus: “IEȘIȚI ÎN CURTE!”.

Asta era valabil pentru cei care aveau curte, nu și pentru noi. Noi, știind ce aveam, mai mult ce nu aveam, am solicitat Primăriei să ne permită accesul în Amfiteatrul din Parcul Cornișa pentru a ne împărtăși. Se întâmpla în luna mai și, fiindcă ni s-a potrivit spațiul, ne-am folosit de el până în miez de toamnă. Această perioadă a fost binecuvântare pentru Biserica Limanuri Bune, har după har. Oamenii, care din anumite motive evitau să ne viziteze, în această vară de har a anului 2020, ne-au vizitat, ne-am împărtășit împreună și am stat sub norul Evangheliei.

Ne-am bucurat cu oaspeți predicatori, cântăreți, dar și de slujirea lor. Ne-am bucurat de oaspeți ascultători și de lărgirea Împărăției Domnului când oamenii s-au pocăit și au fost botezați.

Acum, când vremea nu mai este prietenoasă, am decis să ne întrunim pe viitor într-un spațiu închis, dar generos. Dacă se vor impune restricții și nevoia o va cere, ne vom adapta. Deocamdată SĂRBĂTORIM CU MULȚUMIRE pentru că până aici Dumnezeu ne-a ajutat!

Cu prețuire, pastor Petru Huțuțui.