Neabătut


Ziua de 04 aprilie are o importanță aparte pentru credincioșii Evanghelici din România, deoarece în această zi s-a născut Dumitru Cornilescu, omul care, NEABĂTUT, a tradus Biblia pentru poporul român. Pentru Biserica Limanuri Bune Botoșani, această zi este specială pentru că la această dată s-a întrunit la prima ei slujbă de închinare.

Anul acesta, pe data de 04. aprilie, ora 18.00, vom celebra bucuroși momentul la Casa de Cultură din Botoșani. Împreună cu oaspeții invitați, Îl vom lăuda pe Domnul prin cântare, predicarea Evangheliei, și ne vom ruga pentru nevoile oamenilor. Animați de acest scop, dorim să fiți împreună cu noi la acest eveniment numit generic NEABĂTUT, pentru că prezența fiecăruia dintre dumneavoastră este realmente importantă.

Vă așteptăm cu drag și prețuire, sâmbătă, 4 aprilie 2020, ora 18.00, la Casa de Cultură din Botoșani. Sunt invitați: Alina Havrisciuc, Alin și Emima Timofte, Alin și Florina Jivan. Împreună cu oaspeții va cânta și grupul de tineri ai bisericii Limanuri Bune. Evangheliști: Gabriel Zăgrean și Petru Huțuțui

https://www.youtube.com/watch?v=x86_q6k9v8M&feature=youtu.be